Smslån – sms lån

SMSlån och sms lån.

Har du också drabbats av den nya populära trenden att låna pengar snabbt över internet genom internetlån eller kanske använder du mobilen och lånar pengar med smslån ?. Allt fler ungdomar väljer att finansiera sina kortfristiga skulder med hjälp av smslån eftersom de är enkla att administera och med hjälp av några få knapptryckningar kan du skaffa ett smslån på nolltid.

>>> Skaffa mobillån/smslån med folkia här…

Det som är bra med smslån är just att du slipper den annars ganska omfattande byråkratin som ett banklån som finansieringskälla innebär. Med ett sms lån kan du genom några enkla knapptryckningar skicka iväg en låneansökan med mobilen för att sedan snabbt få svar om dit smslån blivit godkänt eller nekat. För besväret att låna ut pengar till dig kortfristigt tar mobillån företagen istället ut en avgift som kan upplevas som hög om man räknar på effektiv årsränta. Dock blir detta inte alls speciellt mycket pengar i faktiskt värde om man jämför detta med ett banklån med uppläggningsavgift, räntor och andra avgifter.

Ett smslån är främst till för att kortsiktigt finansiera vissa dalar i kassaflödet och likviditeten. Det är ingen långsiktig lösning och det händer att folk drabbas av finansiella problem på grund av att de tagit sms lån och sedan inte kunnat betala tillbaka pengarna och räntan och avgifterna rullar på. Om du skall låna pengar genom sms lån så råder jag dig att noga överväga fördelar och nackdelar. Se inte ett smslån som en form av lösning för att kunna konsumera det du vill, utan använd smslånet till att betala av skulder som inte kan vänta. Exempel på detta är om du är skuldig en kompis pengar och det är akut att betala tillbaka dessa summor. Lycka till i jakten på ditt smslån /sms lån och dina kortsiktiga finansieringslösningar.